Συμμετοχή στην παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Γκούβερη "Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου"

Στις 8 Δεκεμβρίου του 2023 συμμετείχα στην παρουσίαση βιβλίου "Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου" (Εκδόσεις Παπαζήση) του Σερραίου συγγραφέα Παναγιώτη Γκούβερη, που έγινε στα Public. 

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Παραμυθία - Εκδήλωση "Γνωριμία με Σερραίους συγγραφείς"

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Παραμυθία, που διοργανώνει η ομάδα αφήγησης παραμυθιών Παραμυθολαλίτσες, πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου του 2023 εκδήλωση "Γνωριμία με Σερραίους συγγραφείς", στην οποία παρευρεθήκαμε ποιητές και πεζογράφοι απο την πόλη των Σερρών. Την εκδήλωση προλόγισαν ο ιστορικός και συγγραφέας Βασίλης Τζανακάρης. 

Διαβάστε Περισσότερα

Συμμετοχή στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ο Άλλος Αδερφός" του Βαγγέλη Γιαννίση

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 συμμετείχα -μαζί με τη φιλόλογο Μαριάννα Τσιολπίδου- στην παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος του Βαγγέλη Γιαννίση "Ο Άλλος Αδερφός" (Εκδόσεις Διόπτρα), η οποία έγινε στα Public Σερρών. 

Διαβάστε Περισσότερα

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2023, Συμμετοχή στην παρουσίαση του βιβλίου "Η Βεσσαραβία μου: εργασία για το σπίτι"

Στις 5 Μαΐου 2023, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, συμμετείχα στην παρουσίαση του βιβλίου του Νικολάε Νταμπίζα "Η Βεσσαραβία μου: εργασία για το σπίτι" (Εκδόσεις Βακχικόν 2022), μαζί με τον ποιητή-συγγραφέα Γιώργο Έξαρχο και με συντονίστρια την Άντζελα Μπράτσου, μεταφράστρια του βιβλίου. 

Διαβάστε Περισσότερα