Συμμετοχή στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Ελένης Σαμπάνη "Ο τρόπος που έχουνε τα πράγματα να σπάνε"

Στις 23 Φεβρουαρίου ανέλαβα -μαζί με την εκπαιδευτικό Μαρία Ζερβάκη- την παρουσίαση της δεύτερης ποιητικής συλλογής της Ελένης Σαμπάνη "Ο τρόπος που έχουνε τα πράγματα να σπάνε" (Εκδόσεις Ενύπνιο), η οποία έγινε στα Public. 

Διαβάστε Περισσότερα

Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης: υποδοχή νέων μελών-παρουσίαση ημερολογίου

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 η Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης διοργάνωσε βραδιά υποδοχής των νέων μελών της και παρουσίασης του ημερολογίου της "Βία κατά των γυναικών". 

Είχα κι εγώ τη χαρά να παρευρεθώ εκεί και ως νέο μέλος, αλλά και ως συμμετέχουσα στο ημερολόγιο με ένα ποίημα. 

Διαβάστε Περισσότερα

Συμμετοχή στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ίνκουμπους" του Βαγγέλη Γιαννίση

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου ανέλαβα την παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος του Βαγγέλη Γιαννίση "'Ινκπουμπους" (Εκδόσεις Διόπτρα), η οποία έγινε στα Public. 

Διαβάστε Περισσότερα

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2021, Συμμετοχή σε στρογγυλό τραπέζι περί ποίησης

Στις 28 Νοεμβρίου του 2021, στα πλαίσια της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, συμμετείχα σε στρογγυλό τραπέζι περί ποίησης που διοργάνωσαν οι Εκδόσεις Βακχικόν.

Συντονιστής ήταν ο συγγραφέας και μέλος της Εταιρείας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης Ανδρέας Καρακόκκινος και μαζί με εμένα συμμετείχαν οι ποιήτριες Σύλβα Γάλβα και Κατερίνα Ζυγούρα. 

Διαβάστε Περισσότερα

Παρουσίαση της ποιητικής μου συλλογής Lacrimosa στις Σέρρες

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 παρουσιάστηκε στον αύλειο χώρο του Ζινζιρλί Τζαμιού η τρίτη μου ποιητική συλλογή "Lacrimosa". 

Για το βιβλίο μίλησαν η Ισιδώρα Μάλαμα, φιλόλογος, και ο Θωμάς Νότας, φιλόλογος. Την εκδήλωση χαιρέτισε η Χρυσάνθη Παλάζη-Τσοχατζίδη, πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ. 

Η βιβλιοπαρουσιαση πλαισιωθηκε και απο μουσική, με τον Βασίλη Τζεβελέκο να παίζει σαξόφωνο. 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε απο την Κοινωφελή Επιχειρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), τον Σύνδεσμο Φιλολόγων και τις Εκδόσεις Βακχικόν. 

Φώτο: Γιώργος Χατζηδάκης - www.xatzidakis.gr