Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Παραμυθία - Εκδήλωση "Γνωριμία με Σερραίους συγγραφείς"

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Παραμυθία, που διοργανώνει η ομάδα αφήγησης παραμυθιών Παραμυθολαλίτσες, πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου του 2023 εκδήλωση "Γνωριμία με Σερραίους συγγραφείς", στην οποία παρευρεθήκαμε ποιητές και πεζογράφοι απο την πόλη των Σερρών. Την εκδήλωση προλόγισαν ο ιστορικός και συγγραφέας Βασίλης Τζανακάρης. 

Διαβάστε Περισσότερα

Συμμετοχή στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ο Άλλος Αδερφός" του Βαγγέλη Γιαννίση

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 συμμετείχα -μαζί με τη φιλόλογο Μαριάννα Τσιολπίδου- στην παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος του Βαγγέλη Γιαννίση "Ο Άλλος Αδερφός" (Εκδόσεις Διόπτρα), η οποία έγινε στα Public Σερρών. 

Διαβάστε Περισσότερα

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2023, Συμμετοχή στην παρουσίαση του βιβλίου "Η Βεσσαραβία μου: εργασία για το σπίτι"

Στις 5 Μαΐου 2023, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, συμμετείχα στην παρουσίαση του βιβλίου του Νικολάε Νταμπίζα "Η Βεσσαραβία μου: εργασία για το σπίτι" (Εκδόσεις Βακχικόν 2022), μαζί με τον ποιητή-συγγραφέα Γιώργο Έξαρχο και με συντονίστρια την Άντζελα Μπράτσου, μεταφράστρια του βιβλίου. 

Διαβάστε Περισσότερα

Συμμετοχή στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Ελένης Σαμπάνη "Ο τρόπος που έχουνε τα πράγματα να σπάνε"

Στις 23 Φεβρουαρίου ανέλαβα -μαζί με την εκπαιδευτικό Μαρία Ζερβάκη- την παρουσίαση της δεύτερης ποιητικής συλλογής της Ελένης Σαμπάνη "Ο τρόπος που έχουνε τα πράγματα να σπάνε" (Εκδόσεις Ενύπνιο), η οποία έγινε στα Public. 

Διαβάστε Περισσότερα

Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης: υποδοχή νέων μελών-παρουσίαση ημερολογίου

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 η Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης διοργάνωσε βραδιά υποδοχής των νέων μελών της και παρουσίασης του ημερολογίου της "Βία κατά των γυναικών". 

Είχα κι εγώ τη χαρά να παρευρεθώ εκεί και ως νέο μέλος, αλλά και ως συμμετέχουσα στο ημερολόγιο με ένα ποίημα. 

Διαβάστε Περισσότερα